Eerste reacties op ‘Toezicht als Beroep’:

De eerste reacties op “Toezicht als Beroep” vertellen dat het boek ‘iets bijzonders’ is. Het gunt lezers niet alleen ‘een blik in de zwarte doos van toezicht’. Het neemt een ongebruikelijk perspectief op toezicht. Het pleit voor idealisme in toezicht. Omdat zonder idealisme, toezicht niet effectief kan zijn. ‘Wat heb je een moedig boek geschreven’. De auteur, zelf dertien jaar werkzaam in het toezicht op de weerbarstige financiële markten, schrijft ‘met veel kennis van zaken, maar ook met genegenheid’. De liefde voor het vak staat daarbij zelfkritiek niet in de weg: ‘Wat stel je je mooi kwetsbaar op, Theodor’.

Andere reacties:

‘Wat goed dat je dit boek geschreven hebt!’

‘Het boek bevat een boodschap die verder gaat dan de titel doet vermoeden’

‘Een mooi en inspirerend boek!’

‘Het heeft bij ons veel los gemaakt’